Masterclass Werken met Veerkracht Het belangrijkste wapen tegen burn-out

Masterclass Werken met Veerkracht

Datum
Dinsdag 11 september 2018

Locatie
Carlton President Hotel
Floraweg 20, Utrecht | Maarssen
(U kunt worden opgehaald met het hotelbusje vanaf station Maarssen)

Prijs
€495.00 excl. BTW

Onze 'neem een collega mee'-korting!
2e inschrijving 10% korting €445.50
3e inschrijving 20% korting €396.00 
4e inschrijving 30% korting €346.50 
5e en verder    40% korting €297.00 
De één heeft meer veerkracht dan de ander. Maar uiteindelijk kan het bij iedereen fout gaan. Zelfs de allersterksten kunnen omvallen.

Hoe dat precies werkt en wat u er aan kunt doen hoort u van Michael Portzky, de auteur van het succesvolle boek Veerkracht.

Portzky is onze docent op de Masterclass Werken met Veerkracht. Hij is neuropsycholoog en legt op indringende wijze uit wat er gebeurt in het lichaam en het brein wanneer je te lang onder te hoge spanning leeft.

Maar nog belangrijker hij laat in deze Masterclass zien wat veerkracht is, wat het doet, hoe u het versterkt en wat u er mee kunt in uw organisatie. Een eye-opener voor HR, Arbo en leidinggevenden.

Doe mee aan deze Masterclass en maak zelf mee wat veerkracht is. U meet met gevalideerde vragenlijsten uw eigen veerkracht of die van iemand uit uw organisatie. Deze Masterclass is geschikt voor zowel HR-professionals als coaches.

Michael Portzky wordt door onze deelnemers beoordeeld met een 9,5. Dus, wij staan garant voor een absolute top ervaring. 

U ontvangt bij aanvang van de Masterclass een exemplaar van het boek Veerkracht.

De gevolgen van langdurige stress zijn desastreus en worden vaak onderschat. Met langdurige uitval tot gevolg. In de vorm van overspannenheid, burn-out en depressie. Meer dan 50% van alle verzuim in 2017 wordt veroorzaakt door stressgerelateerde klachten (bron UWV).