Masterclass 2-daagse Excellente Verzuimgesprekken Kunst en kunde van het verzuimgesprek

Masterclass 2-daagse Excellente Verzuimgesprekken

Datum
Donderdag 11 en donderdag 25 april 2019

Locatie
De Tinfabriek Naarden
Amsterdamsestraatweg 5
1411 AW Naarden
(U kunt, indien gewenst, opgehaald worden van station Naarden Bussum)

Prijs 
€995.00 excl. BTW

Onze 'neem een collega mee'-korting! 
2e inschrijving 10% korting 
3e inschrijving 20% korting   
4e inschrijving 30% korting   
5e en verder    40% korting  
Het verzuimgesprek valt absoluut onder de categorie lastige gesprekken. De (zieke) medewerker bevindt zich in een kwetsbare positie, is afhankelijk of denkt winst te halen uit verzuim. U wordt al snel gezien als de vertegenwoordiger van de werkgever. De boeman. En voor u het weet zijn de stellingen ingenomen.

Dat is natuurlijk niet altijd zo. Maar in alle gevallen is een goed gesprek een start naar een oplossing. Een oplossing die goed is voor medewerker en werkgever.

Hoe voert u nou zo’n gesprek dat leidt tot verbinding en begrip? Waarin u geen partij kiest, objectief blijft en u samen besluit wat de beste route is terug naar werk of naar iets anders. Daar gaat deze tweedaagse Masterclass over.

Op dag 1 legt u de basis voor een goede relatie:
Hoe maakt u verbinding? Wat is een goede dialoog? Wat voor type heeft u voor u? Wat bent u zelf voor type? Authentiek zijn en doorvragen.

Op dag 2 gaat u sturing leren geven. Als er vertrouwen is over en weer kan het gesprek een effectief middel worden om mensen te spiegelen en verder te helpen.
Hoe overwint u bezwaren en gaat u om met weerstanden. Op zoek gaan naar de ‘hoe wel’ in plaats van de ‘waarom niet’. Met inzetbaarheid als doel.

U gaat geen trucje leren, maar u leert met verbinding en oprechte interesse mensen verder te helpen. Dat is mooi, maar vooral heel effectief.

Sandra Niezink is uw docent. Haar trainingen worden extreem hoog beoordeeld met een 9,5. Zij draagt deze dagen op humorvolle en indringende wijze.